2010. január 21., csütörtök

Gyümölcsös, túrós alagút

Hozzávalók: 0,5 kg túró, 2 dl tejföl, 4-5 ek cukor, 1 tasak dr Oetker zselatinfix 2dl vízben felfőzve, pár csepp citromlé, 1 citrom héja, 1 cs vaníliás cukor, gyümölcs ( bármi lehet, meggy, barack, vagy vegyesen is többféle akár stb).

Elkészítés: Először kikavarjuk simára a tejfölt a túróval, utána összekavarjuk a többivel, és folpackkal belelt őzgerincformában dermesztjük hűtőben. /Nekem egy kicsi szokott kimaradni, azt kompótos tálba rakom/
Kiborítás után a tetejére tehetünk csokimázat, ha szeretjük.
(vagy tehetünk az aljara babapiskótát)

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése