2009. október 15., csütörtök

Almás csirke (rágcsálnivaló)

Almás csirke (rágcsálnivaló)

Hozzávalók:

Egy csésze darált csirkehús
1 db közepes alma
1 db közepes répa
1/2 fokhagymagerezd
Egy felvert tojássárgája
¼ bögre főtt rizs (egy éves kor után zsemlemorzsa)
Egy csipet őrölt, szárított kakukkfű
Egy csipet bors


A zöldséget és a gyümölcsöt tisztítsd meg, majd reszeld le. Öntsd bele egy keverőtálba, majd add hozzá a darált csirkehúst, a tojássárgáját és a rizst. Keverd jól össze, és gyúrj belőle golyócskákat, amiket aztán apró kolbásszá hengergetsz. Grillsütőben süsd mindkét oldalát 10 perc alatt készre. Kihűlés után tálalhatod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése